Een betere wereld begint bij jezelf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is niet meer weg te denken bij een bedrijfsvoering anno 2016. Onze visie op MVO is, passend bij onze oplossingsgerichte bedrijfscultuur, heel praktijkgericht: “Een betere wereld begint bij jezelf”. Van Hal is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van het milieu, procesbeheersing en klimaatbeheersing en zet zich actief in om negatieve invloeden op onder meer het milieu zo veel mogelijk te beperken.

Van Hal heeft zich zowel korte als lange termijndoelstellingen gesteld op het gebied van energie- en klimaatbescherming, duurzame verpakkingen, recycling en waterbeleid. Het terugdringen van het energie- en waterverbruik en bijdragen aan oplossingen voor een beter milieu zijn onderwerpen die bij ons hoog op de agenda staan.

Recycling

Bij Van Hal recyclen we alle soorten communicatiemiddelen. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan de Stichting Opkikker.

Groene stroom

We maken gebruik van groene stroom en ons wagenpark bestaat grotendeels uit hybride auto’s. Deze milieuvriendelijke auto’s hebben een lagere uitstoot en een lager verbruik dan overige auto’s.

Led-verlichting

Ons kantoor is volledig voorzien van energiezuinige LED-verlichting en diverse bedrijfsruimtes wordt gebruik gemaakt van bewegingssensors zodat er geen onnodig licht brandt.

Papierloos kantoor

Bij Van Hal is het bedrijfsbeleid erop gericht om alleen te printen als dat echt nodig is. Hierdoor wordt het milieu niet onnodig belast. Op termijn wordt door ons toegewerkt naar een volledig papierloos kantoor.

Afval scheiden

Het afval wordt bij Van Hal goed gescheiden zodat o.a. papier en plastic zo veel mogelijk hergebruikt kunnen worden en er minder schadelijke stoffen in het milieu belanden.

Sponsoring

Van Hal ondersteunt met kennis, apparatuur en/of financiële bijdragen diverse (plaatselijke) maatschappelijke organisaties:

Events:
Koningsdag event
Gildefeesten Soest
Landelijke ambachtenmarkt
Landelijke Sylvestercross

Goede doelen:
Landelijke Alpe d’Huzes-actie
Landelijke Roparun-acties

Sportverenigingen:
Voetbalver. SO Soest
Voetbalver. SEC
Voetbalver. Hees
Korfbalver. De Eemvogels

Overig:
O.a. Soester Kamerkoor Tourdion

Meer weten?

Nieuweweg 27-29A
3765 GA Soest
035 – 609 10 06